Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Voraigua presenta el seu nou disc "Boscúria"

7 Setembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Voraigua

Població: TerrassaEl duet, format per Muntsa Moral i Paul Perera, presenten el seu nou àlbum que manté la seva essència a través de poesies i tradicions populars

El duet musical 'Voraigua' és un dels grups que coneixem bé en aquest diari, i avui, 7 de setembre, han publicat "Boscúria", el nou disc que consolida el gènere silvestre del duo i manté l'essència que va captivar als oients amb l'anterior treball, "Meandres".

A través de poesies i tradicions populars, "Boscúria" s'impregna de la natura en tota la seva esplendor. Aquest paisatge sonor és una invitació a passejar per l'alegria i per l'expectació de tot allò que està a punt de passar. Passarà el foc, el naixement d'un ocell, l'amor, la pèrdua. Passarà la verdor que floreix sobre la solitud i l'enyorança. Les fogueres ens faran de refugi i la serenor del mar ens abraçarà.

El segon àlbum del duet és una crida a deixar-se endur per l'aire fresc, a descobrir els misteris de les mines fosques; és una fusió entre les ombres i la llum del bosc.

Estil musical

El duet fusiona diversos estils amb poesia i mitologia per conformar una sonoritat única a la qual anomenen música silvestre.

Muntsa Moral aporta una gran varietat de registres vocals i melòdics que beuen de l'arrel i de la música clàssica; acostuma a fer versos de tot allò que la commou. Paul Perera té una formació clàssica amb el piano i alhora té la necessitat d'explorar espais creatius més enllà de l'àmbit acadèmic. Li agrada trobar el so de cada mot i jugar amb textures harmòniques que evoquin emocions.

Tant la Muntsa com en Paul comparteixen la passió per explicar, musicar i interpretar les emocions de la vida. Aspiren a crear una experiència transformadora que arribi a l'ànima, i exploren els mateixos límits de l'expressió artística per adaptar-se a cada cançó.

VorAigua treballa d'una manera artesanal la relació entre el piano, les veus i els mots amb textures enèrgiques i girs harmònics delicats que fan de cada peça un univers particular.

Concerts i properes aparicions

Pròxims concerts:

  • 15 de setembre de 2023 - Espai Cultural La Figa Flor, 19:00 h, Abrera.
  • 29 de setembre de 2023 - Casa Seat, a les 19:00 h, Barcelona.
  • 23 de desembre de 2023 - Espai Torre Mossèn Tor, 20:00 h Campdevànol.
  • 27 de gener de 2024 - Biblioteca Central, a les 12:00 h, Terrassa.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès