Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Presentació programa electoral de Justicia Económica Social (JES) - Partit Politic

3 Febrer 2020 Redacció: puntvalles.com

Població: BarcelonaEn qualitat de President, tinc el gust de dirigir-me a vostès per tal de presentar el nostre programa i els 10 projectes prioritaris per les properes eleccions catalanes .
El motiu de la creació del nostre  partit és deguda al fet que creiem que hi ha un buit electoral desitjós que hi hagi un compromís d'atenció econòmica i estabilitat cap al sector productiu ,també sobre els problemes del dia a dia de la gent  i la millora dels serveis públics així com una seguretat politica i social à Catalunya.

Els objectius fonamentals del nostre partit són dos, primer , augmentar la riquesa economica i segon ,trovar l'estabilitat  via la concòrdia i enteniment, amb una solució política eficaç que no posi en risc l'estabilitat econòmica i social de Catalunya i Espanya.

Poden trobar a la nostra web   https://www.jespolitico.org/programa?lang=ca  , el nostre programa prioritari per les properes eleccions catalanes , 10 projectes prioritaris de diferents ambits .  

Estic a la seva disposició per posar-nos en contacte  per a dialogar sobre aquest tema, personalment o  bé per correu electrònic .Així com oferir una entrevista a la seu de la seva empresa per à parlar sobre les mesures del nostre partit en l'ambit fiscal, empresarial i polític ...etc.
Atentament ,

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

barcelona

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès