Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Arriba el VII Festival de Música Clàssica a Bigues i Riells del Fai

16 Maig 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajuntament de Bigues i Riells

Població: Bigues i RiellsEls dies 20, 27 de maig i el 4 de juny, es podrà gaudir de propostes musicals fresques, diverses i amb ritme

El Festival de Música Clàssica torna a Bigues i Riells del Fai per omplir el Teatre Auditori Polivalent i l'església de Sant Vicenç de Riells del Fai, de nou. L'alumnat de l'Escola de Música de la Vall del Tenes serà la formació telonera de cada concert.

Les entrades es poden comprar a www.entrapolis.com o bé a taquilla 30 minuts abans de l'inici del concert. Cal esmentar que són limitades i que tenen un cost de 3 euros. Els menors de 12 anys poden obtenir l'entrada de forma gratuïta.

20 de maig

Dissabte 20 de maig, a les 20.00 hores, el Teatre Auditori Polivalent es convertirà en l'escenari del concert de l'Orquestra de Mataró, que interpretarà "La vida simfònica de Beethoven". Amb Albert Asensio (piano) i Carme Vilà (piano), com a teloners.

27 de maig

Dissabte 27 de maig, l'art de les Banus Duo envairà l'església de Sant Vicenç a les 20.00 hores amb la música de la guitarra de Laura Fontanals i del clarinet de Laia Santamaria, que presentaran Inèdit. Amb l'Orquestra de vent de la Vall del Tenes de formació telonera.

4 de juny

Diumenge 4 de juny, el VII Festival de Música Clàssica de Bigues i Riells del Fai arribarà a la seva fi. A les 16.00 hores tindrà lloc l'última actuació: el concert de celebració del 30è aniversari de l'Associació Catalana d'Escoles de Música. L'alumnat de l'Escola de Música de Palafrugell i de l'Escola de Música de la Vall del Tenes omplirà Teatre Auditori Polivalent.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

bigues i riells

Guia comercial del Vallès