Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Garitu organitza 'Pell de Garitu', un nou festival d'arts escèniques a Cardedeu

24 Maig 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: El Garitu

Població: CardedeuAquest nou format aposta per propostes més agosarades, que emocionen, per vivències que poden aprofitar aforaments més reduïts i major proximitat

El Garitu fa un pas endavant i es vesteix de festival el pròxim 2, 3 i 4 de juny per oferir una delicada selecció d'espectacles alternatius, multidisciplinaris, de petits formats, íntims, teatre, circ, dansa... emocions a flor de pell.
Des de 1995 fins a l'actualitat, el Garitu ha estat un espai i una manera d'entendre la Festa Major de Cardedeu, amb diversitat de localitzacions a l'aire lliure i una atapeïda programació de 4 o 5 dies (depèn de l'any, 6!) sencers d'arts escèniques de carrer (teatre de carrer, circ, titelles, dansa, cabaret, conta-contes, accions performatives i algunes expressions participatives o de creació pròpia), música i cultura popular i activitat comunitària.

El Garitu també és un col·lectiu de persones voluntàries i entitats col·laboradores, que s'impliquen en pensar i fer realitat aquesta manera singular – i extensa – d'entendre la cultura, accessible a tothom, com un festival d'arts que tenyeixen d'una identitat pròpia a aquests dies festa grossa de Cardedeu.

Pell de Garitu, un Festival d'emocions

El juny de 2023, el Garitu es reivindica i es formalitza per ser – a més a més d'un singular projecte i espai de Festa Major còctel d'arts de carrer i música i accions popular – un festival d'arts escèniques amb vida pròpia part de la Festa Major de Cardedeu.

Amb la imprescindible complicitat de l'Ajuntament de Cardedeu, el nou festival pren forma amb una valenta programació d'arts escèniques en un espai de nova creació al municipi: la Fàbrica de Cultura – Tèxtil Rase! La fórmula de festival permet la cura del públic que ja sovinteja l'exhibició d'espectacles, però també l'acostament d'aquest model a un públic nou. Suposa un pas endavant a la creació, la maduresa i la consolidació de públic que durant 28 anys s'ha pogut anar estimulant amb propostes d'accés popular.

Pell de Garitu aprofita la nova convocatòria per créixer. La seva línia artística s'afina i s'especialitza per anar més enllà: es desprèn una mica més de les propostes més populars i familiars que es decanten més cap al context de la programació d'agost, i aposta per propostes més agosarades, que emocionen, per vivències que poden aprofitar aforaments més reduïts i major proximitat d'aquesta cita més exclusiva.

Localització i entrades

Els espectacles tindran lloc entre la Tèxtil Rase - Fàbrica de Cultura, la plaça de les Dones treballadores i el Teatre Auditori Cardedeu.

Les entrades per als diferents espectacles ja estan a la venda, i es poden adquirir fent clic aquí o bé a la pàgina elgaritu.cat/pell_de_garitu/.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

cardedeu

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès