Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La Fira de la Botifarra torna a la Garriga el 4 i 5 de març

23 Febrer 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajunament de la Garriga

Població: La GarrigaLa Garriga es prepara per acollir una nova edició de la cita gastronòmica, que comptarà amb expositors, tastos, rutes, activitats infantils i amb el producte estrella del municipi com a protagonista

La Fira de la Botifarra prendrà de nou els carrers de la Garriga, en aquesta ocasió els dies 4 i 5 de març.

Enguany, novament disposarà dels espais habituals de fira: la Buti Aula, on es faran tastos diversos (cerveses, vins, embotits, formatges...); el Buti Kids, l'espai per activitats infantils; i el Buti Tast, l'espai gastronòmic a la plaça de l'Església, on les persones visitants podran degustar platets i entrepans amb la botifarra de les cansaladeries de la Garriga com a producte principal.

Precisament, les cansaladeres i cansaladers locals oferiran també tastos i organitzaran activitats, com un taller d'elaboració de botifarres o la ja tradicional cuita de la botifarra termal.

A més, la Fira de la Botifarra comptarà amb les complicitats de diverses entitats del sector de l'alimentació i arrelades al territori, com Gremicarn, Girona Excel·lent, Agromosaic, o l'Associació Agrària la Garriga, que oferiran diverses propostes relacionades amb els productes de proximitat. El Centre de Visitants de la Garriga també programarà rutes relacionades amb l'alimentació i la gastronomia i amb el modernisme.

El sector restaurador del municipi també s'ha implicat en aquesta nova edició de la trobada. Durant els dies de la Fira, bars i restaurants de la Garriga oferiran plats especials de botifarra garriguenca.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

la garriga

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès