Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Torna el festival Mollet Music Week

10 Juliol 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Mollet

Població: Mollet del VallèsEl festival de música Mollet Music Week tornarà al parc de Ca l’Estrada els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol amb actuacions de 4 grups punters del panorama musical, com són: el pot petit, Macaco, Miki Núñez i Delafé y las flores azules

Mollet Music Week, el festival de música de juliol de Mollet del Vallès, viurà la 2a edició els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol amb una oferta de 4 concerts que s’obre al públic infantil. 

Un cop més, Mollet Music Week s’ha organitzat amb la voluntat de fomentar l’activitat cultural i d’oci del col·lectiu més jove de la ciutat. Per aquest motiu, novament, s’aposta per un model de festival obert a tothom, amb actuacions gratuïtes.

Tots els concerts es faran al parc de Ca l’Estrada. El pot petit seran els encarregats d’obrir el festival, el dia 11 de juliol, a les 20 hores. Els 3 concerts restants començaran a les 23 hores. El dia 12 de juliol, actuarà Macaco. L’endemà, serà el torn de Miki Núñez. Delafé y las flores azules seran els encarregats de tancar MMW el dia 14.

S’espera revalidar enguany les xifres de públic assolides en la primera edició. En aquella ocasió, els concerts de La Pegatina, Ladilla Russa i Ana Guerra van atraure un total de 15.000 persones.

Un concert per al públic infantil

Enguany s’ha ampliat el programa amb el concert del grup El pot petit amb la voluntat de fer arribar la música als més petits de la ciutat. El concert, adreçat al públic més petit, començarà a les 20 h i serà el concert que obri el Mollet Music Week 2023.

El pot petit és un grup de música dedicat a la creació i producció artística per a públic familiar. Amb repertori de creació pròpia, fan espectacles i concerts que combinen la música amb els titelles, el teatre i l’humor. 

Les seves creacions són un moment de retrobament i una que acompanya a les famílies i contribueixen a través de l’art en el desenvolupament integral dels infants. 

Posant èmfasi en valors com la igualtat de gènere i la diversitat, les emocions, l’amistat o el respecte pel medi ambient. Les seves propostes van adreçades als infants d’entre 2 i 8 anys i les seves famílies.

Els concerts per als joves

Macaco obrirà el gruix del programa de MMW 2023 el dimecres, 12 de juliol. És un conegut music català, la seva música és una barreja de rumba, reggae i funk. Macaco presentarà a Mollet el seu nou treball Vuélame el corazón on ens parla de les relacions amoroses, la seva complexitat i la seva transcendència, un amor amb una diversitat tan àmplia com el ventall de col·laboradors que l’acompanya.
Miki Núñez actuarà l’endemà dijous, és un artista versàtil amb una experiència àmplia dins l’àmbit de la música. Es va fer conegut arran del seu pas pel talent show ‘Operación Triunfo’, on va quedar en sisè lloc, a les portes de la final. 

Fa a penes uns mesos Miki Nuñez estrenava ‘Celebra’t’, el seu primer senzill, debutant núm. 1 en Itunes i núm. 1 en tendències de Youtube acumulant més d’1 milió de visites en tot just uns dies.
Delafé y las flores azules tancaran el MMW 2023 el divendres, 14 de juliol. La banda la integren Marc Barrachina, Oscar D’aniello i Helena Miquel, tots tres procedents d’altres grups de l’escena musical barcelonina. 

Les seves cançons estan entre el rock, el pop, el soul i l’electrònica. Han marcat a tota una generació gràcies al seu so personal i característic barrejant melodia amb lletres costumistes i urbanes. Delafé y Las Flores Azules van tornar als escenaris el 2022, després de 7 anys de carreres en solitari.

Participació del teixit cultural

Des de l’organització s’ha volgut vincular l’esdeveniment al teixit cultural. 

Per aquest motiu, la Coordinadora de Cultura Popular de Mollet del Vallès serà, un any més, l’encarregada de gestionar el servei de bar del festival.

S’habilitarà un servei de bus gratuït de les 0 h a les 2 h de la matinada amb parada a demanda el dimecres, dijous i divendres per tal que un cop finalitzats els concerts els nois i les noies que ho desitgin puguin tornar a casa seva de manera tranquil·la.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès

Guia comercial del Vallès