Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L’Ajuntament de Mollet del Vallès aprovarà una pròrroga del contracte del servei públic de l’aigua per als propers 5 anys amb destacades inversions i millores

17 Gener 2020 Redacció: puntvalles.com

Població: Mollet del Vallès



La Junta de Govern Local té previst aprovar aquest dilluns la pròrroga per 5 anys del contracte de l’aigua amb l’empresa Sorea. Amb aquesta pròrroga, l’Ajuntament garanteix tot un seguit d’inversions per part de l’empresa que permetran millorar la xarxa d

El servei d’aigua a Mollet és cent per cent de gestió pública. L’Ajuntament té la titularitat de la xarxa i les noves inversions que s’executen són 100% municipals. Així mateix dirigeix, inspecciona i vetlla per la qualitat del servei, i també és qui fixa les tarifes de l’aigua. En els propers 5 anys es continuaran fent inversions per seguir renovant la xarxa de distribució, garantir el compliment del Pla Sanitari de l’Aigua i  es seguirà avançant en el reaprofitament d’aigües freàtiques per a reg de parcs i jardins.

En aquests moments, els molletans i les molletanes paguen pel servei d’aigua molt per sota del què ho fan els habitants d’aquells municipis d’arreu de Catalunya amb característiques i mides semblants a les de Mollet del Vallès.

En concret, el servei d’aigua a Mollet és un 80% més barat que a la província de Barcelona i un 70% més barat que la mitjana de Catalunya, segons dades fetes públiques per l’Agència Catalana de l’Aigua. 

Gràcies a la bona gestió en les polítiques mediambientals i la planificació de les inversions i manteniments, la taxa de rendiment de la xarxa que té en compte l’aprofitament de l’aigua, és del 89%, molt per sobre de la mitjana de Catalunya que és del 78%.

El servei d’aigua es presta amb criteris de modernitat en quant a la gestió, incorporant tots aquells elements d’informació i comunicació que han contribuït a la transparència i a facilitar la relació amb els abonats.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès

Guia comercial del Vallès