Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La quarta edició del Festival de Cinema sobre Educació Sexual a Terrassa atrau a més de 2.600 persones

6 Febrer 2024 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Albert Segura - ACN

Població: Terrassa"Twerking", de Rebeca Ramón-Pardo, i "Cristiano", d'Adrian Pichardo, van ser guardonades com a millors curtmetratges

Del 29 de gener al 3 de febrer, el Festival de Cinema sobre Educació Sexual va omplir les sales de Terrassa amb més de 2.600 assistents. L'esdeveniment, que té com a objectiu principal trencar tabús i mites relacionats amb la sexualitat, va presentar una selecció de 45 curtmetratges.

El jurat del festival va reconèixer la creativitat i el missatge de dues obres en particular. "Twerking", de Rebeca Ramón-Pardo, i "Cristiano", d'Adrian Pichardo, van ser guardonades com a millors curtmetratges. D'altra banda, el públic va expressar el seu suport a "Tank Fairy", de Frich Rettstadt, i "Mon frère", de Johannes Vorillon.

A més de les projeccions, el festival va oferir taules de debat amb destacats sexòlegs i directors dels curtmetratges, fomentant una conversa oberta sobre la sexualitat, especialment dirigida als joves a través de la secció Teens, així com als adults.

L'èxit d'aquesta edició reforça el compromís del festival en proporcionar un espai de reflexió i diàleg entorn d'una temàtica sovint tabú en la societat.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès