Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Torna la Fira d'Artesans a Mollet

15 Setembre 2023 Redacció: puntvalles.cat

Imatges: Ajuntament de Mollet del Vallès

Població: Mollet del VallèsDel 15 al 17 de setembre Mollet acollirà fins a 90 parades en la 39a edició de la Fira d'Artesans, amb 25 parades noves en l'àmbit artesanal i 4 noves més d'alimentació

Els carrers del nucli antic de Mollet acullen aquest cap de setmana la 39a edició de la Fira d'Artesans amb un total de 90 parades i que estaran repartides entre els carrers Portugal, Sol, Bartomeu Robert i Can Pacià; 58 són d'artesania i 32 d'alimentació.

Pel que fa a l'alimentació, tornarem a gaudir d'una parada de cervesa artesana, oli ecològic, mel d'oli o un pastisser dels Països Baixos i veí de l'Ametlla del Vallès. De les parades d'artesania n'hi ha de singulars, com roba per a mascotes i accessoris o sabons de Marsella d'una artesana francesa i veïna de Creixell.

La Fira d'Artesans no és només una bona ocasió per a tafanejar per les parades. També és un bon moment per a gaudir de la cultura catalana: música tradicional, passants, cercaviles, sardanes, balls en la plaça de l'Artesania, castells...

La decoració dels carrers de la Fira va lligada a l'Any Abelló en el marc de la commemoració del centenari del pintor i col·leccionista molletà Joan Abelló. Banderoles amb la imatge del sol que identifica la Fira d'Artesans es combinen amb d'altres amb reproduccions de diverses obres de l'artista.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès

Guia comercial del Vallès